NOORTEBÄND: Täna õhtul selgitatakse Von Krahli klubis kuue finalisti seast Noortebänd 2011 konkursi võitja. Omaloomingut väärtustav kuni 26aastastele muusikutele suunatud Noortebänd toimub sel aastal juba 11. korda.
Tänavusele Noortebändi konkursile kandideeris 83 ansamblit, kellest 32 valiti osalema Tallinnas, Pärnus, Iisakus ja Tartus toimunud eelvoorudes. Sealt jõudsid poolfinaalide kaudu žürii valikul finaali The Blinking Lights, Tenfold Rabbit, Sibyl Vane ja Uebanda. Tasavägise publikuhääletuse tulemusena lisandusid lõppvooru heitlusse RaudRaev ning Trap of Habits.

VENNASKOND: Täna esitleb Vennaskond oma uut albumit "Anarhia Agentuur" nüüd lõpuks ometi ka Tartus! Oma 27. sünnipäeva tähistanud furieristlik uusromantiline punkbänd annab eksklusiivse 499. kontserdi Genialistide Klubis.
Lavale astub lisaks Paha Polly ning Tartu oma tšikkide garage rock - Deathcats.

PÖFF: Filmifestival töötab täiel raginal ning täna on meid väisamas nii mõnigi märkimisväärne film koos tegijaga. Vaata ajakava SIIT.

ÕUDUKAS: Aja lapsed magama ning sea end mõnusasti klassikalist õudukat vaatama. Kriitikultelt aplausi teeninud "Surnute maa" (Kanada 2005) on luupainajalik õudusfilm maailmast, mis on muutunud asustamatuks tühermaaks ja mida mööda hulguvad ringi elavate surnute hordid.
Vähesed ellujäänud püsivad linnkindluses, mida valitsevad halastamatud suurmogulid, kes ei taha kuuldagi ümbritsevatest ohtudest. Mäss tõstab pead nii linnas kui väljaspool linnamüüre, kus on tekkimas surnute armee. Verejanuliste surnute väe ohjeldamiseks komplekteeritakse kokku rühm karmikäelisi palgasõdureid.

KIIRNUUDLID: Kuu lõpp ja sellega seotud kitsad olud lähenevad vaikselt, aga halastamatult nagu maalihe. Selle vastu aitavad vanad head kiirnuudlid. Mainitud toote pakikeste eest küsitakse Maximas vaid 11 eurosenti tükist.

ILM: Täna liigub uus aktiivne madalrõhkkond Skandinaavia looderannikule ja selle serva mööda jõuab Läänemere äärde järgmine madalrõhulohk, mille sadu tuleb meil juba vihmana. Puhub väga tugev edelatuul, mille puhangud mere ääres ulatuvad taas 20 m/s. Sooja on ööpäeva vältel 3 kuni 8 kraadi. loe lähemalt SIIT.

HOROSKOOP: Täna on vastuoluliste sõraliste päev. Jäär muutub halastamatuks ning kaljukits kaastundlikuks, lahkeks. Loodetavasti seab lõvi tasakaalu paika. Uuri kaugete taevakehade juhtnööre SIIT.