Kus ja millal talle lilli võiks viima minna, jättis ta siisi enda teada: "Ütlen lihtsalt, et see toimub juunikuus," jäi Audentese e-gümnaasiumis iseseisvalt haridust omandav Jaani napisõnaliseks. Küll aga jagas ta rõõmsasti oma koolikogemust. "Tegelikult ma ei olegi koolist pausi teinud, lihtsalt olin mingi hetk osaõppel," kummutab ta oletused, et laulmise tõttu kool vahepeal pooleli jäi.

"Õpin üksinda interneti teel," kirjeldab ta oma õppeprotsessi, mis hõlmab ühte nädalavahetust kuus kohapeal ning ülejäänud ajal iseõppimist. "Sul peab see tahe olema väga suur, et saaksid kõik tehtud, kuna materjali on palju," nendib ta, et raskusi tuleb ikka ette. Õnneks aitavad kooli õpetajad tema sõnul igas olukorras - kui tekib küsimus, siis saab helistada või kooli küsima minna.

Iseõppe tõttu on Getter oma klassikaaslastega väga vähe tuttav ning alles lõpupildi tegemisel näeb ta lõplikult oma klassiõed ja -vennad ära.

Enne veel on aga vaja läbi teha kõige raskem osa ehk ees ootab matemaatika riigieksam, mida lauljatar enda sõnul enim kardab. "Pigem meeldib mulle kirjandeid kirjutada. Annan endast parima, et kõigega hakkama saada, aga hirm on küll suur," tunnistab ta.