Nii Kotka kui ka Ida-Virumaalt pärit Repinski töötavad Riigikogu maaelukomisjonis ning viimastel kuudel on tööasjad noori poliitikuid koos viinud muuhulgas koos näiteks Lätti ja Brüsselisse. Delfi allika andmetel on rahvasaadikute omavaheline sümpaatia arenenud piisavalt sügavaks, et üritustelt lahkutakse koos, linna peal jalutatakse käsikäes ning väidetavalt seisab Repinski auto öösiti Kotka Kadrioru maja ees, kuhu mees kuuldavasti praktiliselt juba ka sisse on kolinud.

"Oma eraelu ma ei soovi kommenteerida," vastas Kotka kirjalikule arupärimisele enda ja Repinski suhete kohta. Repinski jäi teemat Delfile telefonitsi kommenteerides samale seisukohale.

Siret Kotkat on lähiajal romantiliselt seostatud Tallinna endise linnapea ja Keskerakonna liidri Edgar Savisaarega, kuigi naine ise suhet eitanud on - isegi siis, kui kevadel puhkes skandaal ja selgus, et Kotka on koos Savisaarega Gibraltaril puhkamas käis ning muuhulgas ka ühes toas ööbis. Maikuus Ingrid Veidenbergile LP jaoks antud intervjuus kinnitas Kotka, et on õnneliku eraeluga naine, kel pole suhet ei linnapea ega erakonnakaaslase Priit Kutseriga (kellega teda samuti on seostatud), vaid hoopis kellegi poliitikakaugema mehega. Martin Repinski aga jagab maaelu ning on sotsiaalmeedia andmetel kihlatud naisega, kellega koos väisati vabariigi aastapäeval ka presidendi vastuvõttu ning kasvatatakse koos poega.