Leslie Da Bass ehk Leslie Laasner abiellus 13. juunil. Nii mitmekülgse mehe pulmapidu oli tõeliselt stiilne ja sai peetud koduses miljöös, kus Lesliel on viimasel ajal olnud kombeks ka oma plaadiesitlusi ja kunstinäitusi korraldada. "Kohal oli ligikaudu 30 sõpra ja tuttavat ning pidu peeti korralikult - nii, et maa must," ütles Leslie.

Publikule telefonis intervjuud andes viibis värske noorpaar Itaalias ning sinna kaunisse paika reisimine on nende 22 aastat kestnud suhte jooksul kujunenud iga-aastaseks traditsiooniks.

Küsimuse peale, mis on 22 aastat kestva suhte armastuse retsept, ütles Laasner, et seda on raske sõnadesse panna ning ilmselt on ikkagi tegu mingi x-faktoriga. Küll aga tõi ta välja oskuse olla suhtes jamadest üle.

Pulmadega jäi värske noorpaar igati rahule ning ebausku numbrisse 13 neil ei ole. Veel tõi Leslie välja, et tegelikult abielu registreerimine nii pikaajalise suhte puhul ei muuda otseselt midagi, sest teatakse, et ollakse teineteisega surmani koos. "Mitte abielus olek võib mõnel puhul ehk suhet just värskena hoida, kuid üldiselt peab tõeline tõmme jääma ikkagi elu lõpuni," ütles Leslie.

Soovime värskele noorpaarile palju õnne ning rohkelt armastust igasse koos veedetud päeva ka edaspidi.