Esmaspäeval tähistas näitlejanna Amber Heard oma 38. sünnipäeva. Tähtsa päeva puhul avaldas ta endast sotsiaalmeedias uue foto. Pildil kannab Amber kuldset kõrge kaelusega pluusi ja kuldseid ehteid. Fotol on poseerib Amber toas, mis on täidetud veinipudelitega ja rüüpab mulli. „Šampanjamoodi sünnipäev,“ kirjutas ta foto juurde.

Viimati näitas Amber ennast sotsiaalmeedias jaanuaris, kui tänas oma fänne toetuse eest näitlejanna filmirolli üle „The Aquamani“ järjefilmis.

Detsembri lõpus kinolinale jõudnud filmis „Aquaman And The Lost Kingdom“, mis on algupärase „Aquamani“ järg, naaseb Mera rollis ekraanile Amber Heard, kes kehastab Aquamani armastatut. Uues filmis on aga Heardi rolli märkimisväärselt kärbitud - tal on linateoses vaid 11 rida teksti. Väidetavalt on filmist lõigatud välja vähemalt kaks stseeni, kus Heard osales ning kokku veedab ta ekraanil vaid 15-20 minutit. Enamus näitlejanna ekraaniajast kuulub sellele, et ta istub või seisab piinlikult Aquamani taga ja näeb välja nagu hammustaks ta pidevalt keelde. Üheski avalikus filmi promos Heard ei osale ning ta otsustas vahele jätta ka möödunud aasta lõpus Los Angeleses toimunud esilinastuse.

Eelmise aasta suvel oli Heard palju avalikkuse ees seoses enda ja näitlejast abikaasa Johnny Deppi lahutusega. Pärast pika kohtuprotsessi lõppu kolis Amber koos tütre Oonaghiga Californiast ära ja ema-tütre duo seadis end sisse Hispaanias. Seal on Amber madalat profiili hoidnud ja suurest tähelepanust taandunud.