Parimad David Pärnametsa naljad:

Tänavune aasta on selgelt näidanud, et kui tuua platsi kanakasvataja ja asetada ta vastamisi luitunud bürokraatidega nagu Vilbre ja Normet, siis tuleb hea tulemus. Kanad, nagu me teame suurepäraselt, on emaslinnud, neil on kaunid suled ja munevad sümmeetrilisi mune, aga kas nad on ka õnnelikud?

On väga hea meel, et kanakasvatajal õnnestus murda ka isiklikult lavale. See oli tore kaader, kus oli 20 lauljat, kes olid esitanud suurepärased laulud ja siis oli ka David Pärnamets. Ja muide järgmise päeva kordusest oli Pärnamets välja lõigatud, see on suur televisiooni vandenõu! See on umbes samasugune müsteerium nagu uppunud Estonia kapten Avo Piht.

Kristina Viirpalust on kahju, kes sai ajakirjanduse vahendusel teada, et Pärnamets pole talle kleitide eest veel ülekannet teinud.

Muide, Elina peab varsti magama minema. Aga seal green roomis on Davidil vist päris keeruline vaikust tagada.

Pärnamets muutub valvsaks kohe kui Iisraeli kana oma suu lahti teeb.

Normeti aeg on läbi saanud ja Pärnametsa aeg alanud. Normet pole nagunii Elina jaoks lillegi liigutanud, ratsutab lihtsalt nagu kärbes suure härja turjal. Normet on vaid korraldanud ühte tobedat lauluvõistlust, kus võrsub ainult mingeid indie bände.

Parimad Igor Mangi naljad:

Huvitav, kas selline tüdruk nagu see sloveenlane laseks Mangi oma sünnituskoha peale? Mis üldse saab, kui Eesti rahvas ei saa enam lugeda Mangi horoskoopi? Millal külvata? See on katastroof. Maaleht läheb pankrotti. Üks Paukson on ka surnud, Eesti rahvas on puhta hädas. Hea vähemalt, et proua Edda ei käi puuõõnsustes. Ma siiani arvasin, et Kadrioru pargis on vaimud, aga tegelikult möllab seal Mang. Mis te, ajakirjanikud, otsite teda välismaalt, ta on puuõõnsuses!

Kummaline on see, et Eesti meestel tšakraid pole. Oleme mõlemad mitu korda Mangist möödunud ja kordagi pole kutsutud puuõõnde. Ja kas koer ka kuulub tšakrate avamise rituaali juurde?

Mehed saavad oma lingamiga ise hakkama tänu Urmas Sõõrumaale. Neil pole vaja tšakraid avada.

Kersti Kaljulaid pääses Kadriorus üle noatera tšakrate avamisest.

See näitab mastaape nii hästi, et ameeriklastel on Harvey Weinstein ja Eesti suurim ahistaja on vene pensionär, kes elab koeraga sotsiaalkorteris ja kirjutab horoskoopi põllumajandusliku kallakuga ajalehele. Aga see on meie oma Eesti armas ahistaja.

Mangil on nähtamatuks tegev mantel. Ja kuna ta on animaag, siis võib ta vabalt muutuda esemeks või loomaks. Äkki tema koer on samuti teine nõid, äkki see on ta naine? Ja nüüd mingid tühised mugud otsivad võlurit, naeruväärne. Ta on ammu juba Sigatüüka ekspressi peal ja Delfi võttegrupp lihtsalt ei näe teda.

Iisraeli lauljal ei tahaks Mang küll tšakraid avada.

Enne Mangiga kohtumist oled Neitsi, pärast Skorpion.

Teiste riikide teemalised naljad:

Ja ulguvenelastel on tõesti väga raske täna. Ei tea ju, kas hääletada Netšajeva või Rõbaki poolt. Venelasi on ilmalaanel laiali ja Putinil on närv must.

Vaata, kui ilus süda moodustus. Või oli see perse? Kui süda pöörata teistpidi, siis on see nagu perse. Väga sümbolistlik, nagu kõik elus. Et tagurpidi süda on perse. Muide, meil ei ole muusikasaade, vaid arutelusaade, kus saab ajada tõsist kultuurijuttu. Nagu "Plekktrumm". Me oleme nagu Joonas Hellerma.