"Pärast sauna laulda tegelikult väga hästi ei saa, kuna häälepaelad lähevad soojusest vett täis ja siis pärast hääl kähiseb. Pärast pikka päeva on see aga suurepärane lõdvestus häälepaeltele ja organismile. Järgmine päev olen ma nagu uuesti sündinud, minu jaoks toimib see väga hästi," rääkis Nechayeva videos oma suhtest saunaga, kuhu ta üritab vähemalt korra nädalas jõuda.

"Mulle meeldib saunas käia vanaemaga, räägime tüüpilisi naistejutte, näiteks poistest. Väiksena laulsime koos laule ja luuletasime uusi," meenutas naine. Üks seik on tal aga eriti hästi meeles: "Hakkasime arutama spordist ja siis ta ütles mulle, et varem olin ikka selline vormitu ja paksuke, aga nüüd olen täitsa okei. Tubli, et ennast spordiga ilusaks teinud. See oli minu jaoks nii üllatav, et niimoodi ta siis mõtleski, aga ütles, et küll oled ikka ilus laps. Paks laps, ilus laps noh," naeris lauljanna ja lisab, et enne puberteediiga oli ta ehk natuke suurem, ent kuna ta alati pikk olnud, siis polnud seda nii väga märgata.

Videos õpetab naine ka õiget vihtlemistehikat, sel korral kasutab ta eukalüptivihta, kuna kadakast tehtu enne esinemisi ei sobi.