Restorani avapeol pakuti külalistele värskeid kohapeal toodetud juustusid ning läbilõiget menüüst ja joogikaardist, õhtut juhtis Mart Mardisalu ja esines Liis Lemsalu koos tantsijatega.

Kohapeal asuvas meiereis valmivad juustusõprade rõõmuks koorejuust
stracciatella, erineva pehmusastmega mozzarella, juustupall burrata, ricotta ja ahjus küpsetamiseks mõeldud halloumi.

350 kohaga Rae Meierei on üks Eesti suurimaid restorane. Sisekujundus on
loodud industriaalses võtmes ja inspireeritud art déco’st, tuues esile palju originaalseid valgusteid ja avastamist väärt disainielamente, mis on pärit reisidelt üle maailma. Külastajate päralt on mitmetasandiline suur saal, kus on hea jälgida avatud köögis askeldavaid kokkasid. Kõrval asetsevas väiksemas saalis on hea vaade juustutehases toimuvale. Lisaks on võimalik aega veeta sise- ja väliterrassil või hoopiski reserveerida oma seltskonnale privaatsed VIP-saalid restorani tagaosas.

Rae Meierei asub Tallinna vanalinnas aadressil Dunkri 5 (Beer House’i maja 2. korrusel endise Raeköögi ruumes).