Ajal, mil president Donald Trump järjekindlalt, kuid tõenditeta väidab, et president Obama teda valimiskampaania ajal lasi pealt kuulata, on Obama elu palju mõnusam, kui ta vanas ametis seda ette oskas kujutada, kirjutab CNN.
Barack Obama

Viimasel ajal on Obama käinud Californias golfi mängimas, õppinud lohesurfama ühel Kariibi mere saartest koos miljardär Richard Bransoniga, käinud New Yorgis teatris ning lõunastanud koos U2 solisti Bonoga.

Eelmisel nädalal nähti Obamat lõunastamas koos Warren Buffett'ga ning seejärel suundumas lennukile, et taas Californiasse minna. Sealt suundus Obama aga Hawaile golfi mängima.

Täna võib Obamat aga tõenäoliselt kohata ühel Vaikse ookeni pisikesel saarel, Tetiaroal, kus ta plaanib veeta terve kuu. Tetiaroa kuulus kunagi filmitäht Marlon Brandole ning nüüd asub seal temanimeline luksushotell.

Obama pressiesindaja ütles CNNile, et endine president on nüüdsest eraisik ning seega ei ole tema päevakava ja asukoht avalikustamisele kuuluv.
Barack Obama

Päris lõdvaks aga Obama end lasta ei saa, sest nii temal kui ka Michelle'il on kirjastusega Penguin kümnete miljonite dollarite väärtuses kokkulepe memuaaride kirjutamiseks.

Kui Obamad aga parajasti ei puhka, siis elavad nad Washingtonis, kus neil on peenes Kalorama linnajaos 5,3 miljonit dollarit maksev maja, kuhu nad plaanivad jääda kuni nende noorim tütar Sasha keskkooli lõpetab 2019. aastal. Vanem tütar Malia (18) võtab aga vaheaasta enne kui Harvardi ülikooli astub.
Barack Obama