Pärast kolmandat nädalavahetust on “Sangareid” näinud 59 788 vaatajat, kes on jätnud piletikassasse 338 410 eurot. Nende numbritega paigutub film kõigi aegade Eesti linateoste edetabelis samuti Taska Filmi toodetud “Klassikokkutuleku” ja “1944” järel kolmandale kohale.

Filmi peategelasi kehastavad Märt Pius, Karl-Andreas Kalmet ja Veiko Porkanen, kelle kõrval astuvad üles veel Henrik Kalmet, Ott Sepp, Marika Barabanštšikova, Tõnu Kark, Andres Dvinjaninov, Esko Salminen ja paljud teised.

Seikluskomöödia “Sangarid” põhineb Martin Alguse originaalstsenaariumil, kes aitas kirjutada Eesti publikurekordi löönud “Klassikokkutuleku”. Lavastajaks on Jaak Kilmi, keda kinokülastaja teab kui “Disko ja tuumasõda” ja “Sigade revolutsioon” režissööri. Filmi operaator on Aigars Sērmukšs, kunstnik Katrin Sipelgas, kostüümikunstnik Anu Lensment ja monteerija Tambet Tasuja.

Praeguseks on "Sangarite" kinopubliku seas filmi üheks meeleolukamaks stseeniks kujunenud hotelli ukse avamine. “Sangarite" meeskond otsustas seda stseeni kõigile jagada!