Artistid täiendavad staaride plejaadi, kuhu juba kuuluvad Corona, 2 Unlimited, Cascada, Sash!, Benassi Bros. ja Groove Coverage.

28. oktoobril lõid festivaliga käed kaks 1990ndate suurnime Corona ja 2 Unlimited. Mõlemad on ajastu ikoonartistid. Corona oma suurhittidega "Rhythm of the Night" ja "Baby Baby" ning 2 Unlimited unustamatute tehnodisko biitidega "No Limit", "Twilight Zone" ja "Tribal Dance".

Täna kinnitatud tantsumuusika juveel Snap! lõi korraga kogu maailma pahviks 1990. aastal ilmunud looga "The Power", mis oli üks oma ajastu teedrajavamaid hitte. Nende 1992. aasta lugu "Rhyhtm Is a Dancer" kindlustas Snap!-i kõikumatu koha tantsumuusikataevas aastakümneteks.

Snap!-i esimestelt albumitelt said edu nautida ka hitid "Ooops Up" ja "Colour of Love". Nende teisel albumil tegi kaasa Niki Haris, kes Madonna toonase taustalauljana oli 1990ndate muusikamaailmas üks huvitavamaid hääli. Haris laulis sisse lood "Exterminate" ja "Do You See The Light". Snap!-i lugude eriline sound ja populaarsus on ka põhjuseks, miks tänapäeval paljud klubimuusika tipptegijad ikka veel kasutavad artisti laule oma töötlustes.

Captain Hollywood Projecti asutaja Tony Dawson alustas oma karjääri 1980ndatel Saksamaal, kus oli riigi üks väljapaistvamaid break-tantsustiili staare. 1990ndal lõi ta omanimelise muusikaprojekti Captain Hollywood Project, mis sai oma nime Dawsoni kombest noorena USA armees aega teenides sõdurimundriski tantsida. 1992. aastal ilmus artisti suurhitt "More and More", mis sai väga populaarseks tantsuhümniks. Ka veidi melanhoolne, 1993. aasta hitt "Only With You" kogus kõrgeid tuure üle Euroopa.

24.-26. augustini 2017 Tallinna Lauluväljakul toimuv We Love The 90s toimub tuleval aastal kolmandat korda. Festivali esinejate nimekiri täieneb pidevalt. 31. detsembrini on Piletilevis müügil 3 päeva pass soodushinnaga 49 eurot ning tõuseb seejärel 59 eurole.