Weekend Festival Balticu eestvedaja Hardi Loog lausus, et ilmselged märgid näitavad, et tegemist saab olema selle aasta suurima festivaliga Eestis. "Samas müüginumbreid arvesse võttes võiks lausa öelda, et on sündimas käesoleva suve suurim festival Baltikumis," lausus Loog.

"Weekend Festival on Soomes end sisse töötanud kui festival, kus inimestel on hea. Ei saa alahinnata artistide osa, aga tuleb aru anda, et festival ei ole ainult artistid, vaid tõelise festivalimelu loob kogu atmosfäär," rääkis Loog. "Festivali korraldusmeeskond teeb päevast päeva pingelist tööd, et muuta Pärnu rannas asuv festivali ala ja ka linnas asuvad telkimisalad inimestele kodusteks paikadeks, kus oleks tagatud mugav äraolemine."

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast kui Riiast.

Festivali piletid on müügil aadressil www.weekendbaltic.com.