Tänavusel Weekend Festivali live laval astuvad üles kodumaised Cartoon, kes on lubanud kaasata palju külalisesinejaid. Elina Born koos bändiga ning Hollandi hardcore artist Angerfist. Suviseid rütme toovad festivalipublikuni Michael Calfan, Sam Feldt ning Alex Mattson. Hardstyle austajaid rõõmustavad Headhuntrz, Brennan Heart ning Wildstylez Hollandist, Coone Belgiast ja Proteus Soomest.

Eesti ainsa popmuusikasaate Weekender saatejuht ja DJ Kert Klaus lausus, et Weekend Festivali selleaastane artistide nimistu hakkab võtma mõõtmeid, kus tänaseks on suur osa elektroonilise tantsumuusika paremikust juba esindatud ning vaid vähesed on veel nimekirjast puudu. "Jälgides igapäevaselt maailma suurimate festivalide esinejate ridu, tuleb tunnistada, et Eestis saab sellel aastal nautida tõelist elektroonilise tantsumuusika tipptegijate paraadi," lausus Klaus.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festival on tänaseks kinnitanud, et neljapäeval 4. augustil esinevad: Avicii, Knife Party, Steve Aoki, Darude, Deorro, DVBBS, Example (live), Jack Perry, Lost Frequencies, Matisse & Sadko, Mr.Belt & Wezol, Redfoo (live), Sigma (live), TJR, Will Sparks, Infected Mushroom (live), Ummet Ozcan; reedel 5. augustil: Axwell & Ingrosso, Aronchupa, Chicane, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Tigerlily ning laupäeval 6. augustil: Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Bassjackers, Sigala, Tungevaag & Raaban, Da Tweekaz.

Möödunud aastal mitmete auhindade pärjatud Weekend Festival Baltic leiab tänavu aset 4.-6. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festivali neljal laval astub kolme päeva jooksul üles ca 80 artisti.

Piletid festivalile on müügil aadressil www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti.