Alan Walker saavutas singliga “Faded” tormilise ülemaailmse edu. Täpselt 6 kuud hiljem on ta tagasi uue tantsumuusika pop-looga “Sing Me To Sleep”. Kuigi nimi kõlab armsalt, pole teemaks kindlasti hällilaul. Vokalist Iselin Solheim edastab dramaatilise sõnumiga loo, milles igatseb turvalist keskkonda, pidevalt muutuvas maailmas.

”Mul on hea meel lõpuks ”Sing Me To Sleep” loo avaldada. Meloodia on mulle produtsendina põhimõtteliselt kõige olulisem ja ma olen väga uhke selle üle, mida mina ja mu meeskond stuudios saavutasime. Me oleme selle loo kallal juba mõnda aega vaeva näinud ja ma olen lõpptulemusega meeletult rahul. Ma väga loodan, et minu fännidele meeldib see lugu sama palju kui mulle," rääkis Walker.

18-aastane Norra produtsent Alan Walker ilmus globaalsele muusikaturule kui 2016. aastal kõige edukam artist. Tema rekordeid purustanud singel ”Faded” avaldati 4. detsembril 2015 ja on tänaseks müünud 3.8 miljonit koopiat üle maailma.

Alan Walker alustas hiljuti suvetuuri, mis toob ta teiste suurimate Euroopa festivalide seas ka Eestisse- Weekend Festival Balticule.