Postituses tänab maailmakuulus DJ ja produtsent ohtralt kõiki inimesi, kellega tal on olnud au koos töötada ning mõistagi fänne.

"Kaks nädalat tagasi sõitsin sõpradega läbi USA ja nägin asju uutmoodi. See aitas mul aru saada, et pean tegema muutuse, mille kallal olen juba mõnda aega vaevelnud," kirjutab Avicii.

"Minu valikud pole kunagi olnud juhindatud materiaalsetest soovidest, kuigi olen väga tänulik kõikide võimaluste, edu ja mugavuste eest, mis mulle on osaks saanud. Saan reisida üle maailma, kuid mulle on jäänud liiga vähe aega, et elada päris inimese elu."

Muusikast ta enda sõnul siiski ei loobu, kuid tuurielu jätab tõepoolest sinnapaika...vähemalt mõneks ajaks. "Ma ei ütle, et ma tagasi ei tule - kuid mitte kohe."

Lõppu lisas staar oma telefoninumbri, lubades fännidel endale tekstisõnumeid saata, kuigi palub vastamiseks veidi aega.

Avicii on hetkel maailma üks populaarsemaid artiste, kelle varamusse kuuluvad muuhulgas superhitid "Hey Brother", "Wake Me Up", "Waiting For Love" ja paljud teised. Ta on kahel korral olnud nomineeritud Grammy auhinnale ning võitnud lugematul arvul auhindu, muuhulgas Billboard Music Award auhinna parima loo eest ("Wake Me Up"). 26aastane Avicii on teinud koostööd paljude superstaaridega, sealhulgas David Guetta, Coldplay, Madonna, Enrique Iglesias. Avicii lugusid on Spotify keskkonnas striimitud rohkem kui 3 miljardit korda.