Weekend Festival Balticu eestvedaja Hardi Loog lausus, et sellise müügitempoga müüakse Pärnu festival välja enne kui väravad avatakse. "Helsingi Weekend Festival on olnud väljamüüdud kõik eelnevad 3 aastat ja praeguste märkide järgi juhtub sama ka Pärnus," lausus Loog.

Erakordselt suurt huvi festivali vastu on tuntud Soomest, Lätist kui ka Leedust. Tänasel päeval on festivalipäevadeks peaaegu võimatu leida voodikohti Pärnu hotellides, mis omakorda on aktiviseerinud telkla piletite müüki. VIP telkla on täielikult välja müüdud. "Paneks kõigile südamele, et ärge jätke ei festivali- ega telklapileti ostmist viimasele hetkele," sõnas peakorraldaja.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Felix Jaehn, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo. Rohkem artiste tehakse teatavaks kevade jooksul.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast. Festivali piletid on müügil aadressil www.weekendbaltic.com.