MaRLo (Armada Music) on Hollandis sündinud, kuid Austraalias resideeruv DJ, kes võitnud tiitlid #1 Trance DJ ja #2 DJ Austraalias. MaRLo on võitnud ka mitmel korral Beatporti tantsutabeli ja esinenud peaesinejana mitmetel mainekatel festivalidel. Tema tuntuimad lood on absoluutne festivalihümn„Visions“ ja imekauni Christina Novelli vokaaliga rikastatud„Hold It Together“. MaRLo produktsiooni mõju tänapäeva trance muusikale peetakse erakordseks. MaRLo on kinnitatud Armin van Buureni sel aastal kõikjal maailmas toimuvate sooloshowde ametlikuks soojendusartistiks.

Armin van Buureni soojendussetiga esineb Eesti vabaõhulaval esmakordselt Syn Cole – Eesti ametlikult edukaimd EDM artist maailmas. Syn Cole on Pärnust päris DJ, kes kuulub Avicii plaadifirma „Le7els“koosseisu ja mängib kõikidel maailma suurimatel festivalided Ultra Music Festivalist kuni Electric Daisy Carnivalini.

Armin van Buuren ja tema meeskond saabub Tallinna Lauluväljakule oma uue ja tehniliselt absoluutset maailmataset peegeldava show’ga. Tuleb artisti liigutustele reageeriv heli-, valguse-, laser- ja püroefektide täiuslik kooskõla, mille on projekteerinud Armin isiklikult, koos oma perfektsionistidest koosneva meeskonnaga.“
Armin van Buureni Tallinna kontsert läheneb väljamüügile! Viimased piletid showle maksavad eelmüügist ostes 45 eurot.