2013. aastal oma looga "Animals" muusikataevasse sööstnud Garrix ehk õige nimega Martijn Garritsen rääkis, et Weekend festivalil esinemine teeb teda väga rõõmsaks, eriti kuna saab mängida samal laval maailmakuulsate DJdega.

"See on hullumeelne, pean end näpistama," sõnas ta. Legendi järgi oli just Olümpiamängudel esinenud Tiesto live-etteaste see, mis alles 8-aastasele Garrixile nii kustumatu mulje jättis, et ta tulevikus DJks saada otsustas.

Oma karjääri kõige keerulisemaks osaks peab ta algusaega, mil oli tükk tegemist, et kogenumad tegijad teda üldse tõsiselt võtaks. Nüüd, kus noormehel on juba esinemisi nagu muda, tunneb ta siiski elevust nii esinemisest kui ka produtseerimisest korraga ega suudaks ühe ega teise vahel valida.

"Esineda on lahe, sest siis näed publiku reaktsiooni, mis on üks parimaid tundeid maailmas. Stuudios olles on ka lõbus. Mõnikord kulutan loole 40-50 tundi ja siis lõpuks saab valmis," muljetas ta, et armastab väga nii üht kui ka teist.

Vanasti vinüülidest vaimustunud Garrix sõnas, et on väga rahul sellega, kuidas muusika tänapäeval internetis levib, sest just sellele võlgneb ta ka oma edu.

Mida ta aga Eestist arvab või kuulnuda oli? "Teadsin, et siin on ilus ja samas superhull ka, sest talvel ei lähegi valgeks," ei suuda ta uskuda, et nii üldse elada saab. "Samas on äge, et suvel pimedaks ei lähe. Kui siin elaksin, siis pidutseksin kogu aeg!"