Booking.com andmeil on Pärnus ja Pärnumaal sel perioodil välja müüdud 87% saadaolevatest ööbimiskohtadest ning kui vaadata piirkonna interaktiivset kaarti, siis ilmselt nii ongi. Kõik tähistatud ööbimiskohad on märgistatud kirjaga "Välja müüdud" - alates suurtest hotellidest kuni külaliskorterite ja üheks ööks renditavate tubadeni välja.

Nüüd on ilmselt hinnas kõik pärnus elavad sõbrad, sugulased ja ka kaudsemad tuttavad, kel aias kas või nurk telgi maha panekuks, sest 10. aprilli seisuga on võimalus hankida endale lähim ööbimiskoht 15 kilomeetri kaugusele Linnamehe külalistemajja Kuiarus, järgmised vabad kohad aga lausa 25 kilomeetrit eemal ning neidki vaid üksikud veel järele jäänud.

Ka populaarne majutuskohtade lehekülg airbnb.com pakub Pärnu kesklinna selleks perioodiks vaid kaht veel saadaolevat korterit, millest ühe hind kolmeks ööks on 600 eurot (majutab neli inimest), ning teine korter, kus on võimalus saada tuba kahele veidi vähem kui 400 euro eest.

Kes aga tõelise festivalielamuse saada soovib, võib veel soetada telklapääsme (valikus nii telgikoht, eelpüstitatud telk kui VIP telkiminie) hinnaga 15-199 eurot. Vaata lähemalt ja loe tingimusi Piletilevist SIIT.