Bebe Rexha on Albaania päritolu Ameerika laulja, kes on oma voaali laenanud nii David Guettale kui ka Nicki Minajile ja samuti oli ta ka Eminemi hittlooo "Monster" kaasautoriks. Martin Garrixi koostöö Rexhaga annab aimu, mida on noormehe debüütalbumilt oodata. Tulevase albumiga töötavad parimad lugudekirjutajaid ja andekaid lauljaid, kelle abiga valmib tavapärasest erinev ja sügavama sisuga tantsumuusika kogumik.

Reedel ilmuv "In The Name of Love" on Garrixi esimene singel pärast ülemaailmse plaadilepingu allkirjastamist Sony Music Internationaliga. "Martin on maailmas üks andekamaid DJ-sid ja meil on suur rõõm teda Sony Music perekonda vastu võtta, " ütles plaadifirma Põhja-, Ida-Euroopa ja Aafrika regiooni president Adam Granite.

Sama häid sõnu jagus ka Garrixil: "Mul on ülimalt hea meel töötada sellise julge ja kirgliku meeskonnaga nagu seda on Sony Music Entertainment. Nende ettenägelikkus, edumeelne suhtumine voogedastusmaailma ja maailma pariamate artistide kooslus julge lähenemise ja tulevikuvisiooniga tegi selle otsuse minu jaoks väga lihtsaks."

Muusikasõprade rõõmuks jõuab Martin Garrix ka varsti Eestisse! 4.-6. augustil toimub suvises Pärnu rannas Weekend Festival Baltic, kus esinevad hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Suve suurimal rannapeol astub üles ligi 90 artisti, lisaks Garrixile panevad rahva möllama Avicii, Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell & Ingrosso, Steve Aoki, Knife Party, Example, Robin Schulz, Don Diablo, Brainstorm ja paljud teised.