Tänavu neljandat korda toimuv Weekend Festival müüdi ka sel korral välja enne kui festivaliväravad avatakse ning ükski eelnev aasta pole festival olnud väljamüüdud nii pikka aega ette. Weekend Festivalist on läbi aastate kujunenud põhjamaade mõjuvõimsaim tantsumuusiksündmus, kuhu igal aastal leiab tee järjest rohkem ja rohkem muusikahuvilisi. Sel aastal on oodatav külastajate arv üle 60 000 inimese, mis on ka Weekend Festivali rekord.

Fakt, et Soomes toimuv Weekend Festival on välja müüdud rekordilise ajaga, on nüüd tekitanud põhjanaabrite poolt enneolematult suure huvi piletite vastu ka Pärnus toimuva Weekend Festival Balticu vastu. Festivali promooter Hardi loog lausus, et tänaseks päevaks on ka 85% Pärnu festivali piletitest läbi müüdud.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast. Festivali piletid on müügil aadressil www.weekendbaltic.com.