18aastase Norrast pärit Alan Walkeri "Faded" on hetkel igas popmuusikaraadios enimmängitud lugude hulgas. Tema debüütsinglit on Spotify keskkonnas striimitud üle 150 miljoni korra, singlit on müüdud rohkem kui 1 miljon eksemplari ning lugu on tõusnud singlimüügitabelite kõrgeimale positsioonile Saksamaal, Rootsis, Austrias, Norras ja Soomes. Spotifys on "Faded" tõusnud 13 riigi enimmängitumate lugude kõrgeimale kohale, sealhulgas ka Eestis. Tallinnas, Rummus ja Paldiskis filmitud videot loole "Faded" on tänaseks Youtubes vaadatud enam kui 82 miljonit korda. Singli edu tõi noormehele lepingu plaadifirmaga Sony Music.

ERRi meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet lausus, et Norras keskkooli lõpetav Alan Walker on salapärane kuju, kes pole seni veel ühtegi intervjuud andnud ega näidanud avalikkuses ka oma nägu. "Nii on tema muusikaski suur kogus salapära ja lummust. Esmalt arvutimängurite ringkondades hitiks saanud “Faded” on selle varakevade üks olulisemaid laule," lausus Normet. "Ma loodan, et ka augustis Pärnu rannas esinedes jääb ta kindlaks oma suunale ja kõlapildile."

Eelmisel nädalal tegi festival teatavaks, et lisaks eelnevalt kinnitatutele astuvad Baltikumi suurimal festivalil üles: Rudimental, Isac Elliot, Dsiciples, Otto Knows, Michael Calfan, Sam Feldt, Alex Mattson, Headhunterz, Brennan Heart, Wildstylez, Coone, Proteus, Elina Born ning Cartoon.

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festival on tänaseks kinnitanud, et neljapäeval 4. augustil esinevad: Avicii, Knife Party, Steve Aoki, Darude, Deorro, DVBBS, Example (live), Jack Perry, Lost Frequencies, Matisse & Sadko, Mr.Belt & Wezol, Redfoo (live), Sigma (live), TJR, Will Sparks, Infected Mushroom (live), Ummet Ozcan; reedel 5. augustil: Axwell & Ingrosso, Aronchupa, Chicane, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Tigerlily ning laupäeval 6. augustil: Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Bassjackers, Sigala, Tungevaag & Raaban, Da Tweekaz.

Möödunud aastal mitmete auhindade pärjatud Weekend Festival Baltic leiab tänavu aset 4.-6. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste.

Festivali neljal laval astub kolme päeva jooksul üles ca 80 artisti. Piletid festivalile on müügil aadressil www.weekendbaltic.com ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti