Festivali aftermovie on filmitud nii Soomes Helsingi Weekend Festivalil kui ka Eestis Pärnu rannas toimunud Weekend Festival Balticul. Filmimisprotsessiga oli kahel maal hõivatud ca 55 inimest ning kasutusel oli 3 võttegruppi drooniga. Aftermovie on vaadatav aadressil https://www.youtube.com/watch?v=FL4dqEttK64

Weekend Festival Baltic 2016 toimub Pärnu rannas 4.-6. augustini. Eelregistreerimine festivalipassi ostmiseks on alanud aadressil www.weekendbaltic.com Eelregistreerimine tagab, et on võimalik osta 3päeva festivalipass soodushinnaga 89 EUR (muidu 99 EUR).

Eelregistreerunutele algab piletite müük 8. veebruaril ning festivalipiletite avalik müük 15. veebruaril. Festivali esimesed esinejad tehakse teatavaks 25. jaanuaril. 2016. aastal toimub Weekend Festival esmakordselt ka Rootsis - 5.-6. augustini Stockholmis ning loomulikult ka Soomes - 5.-6. augustini Helsingis.

Weekend Festival Balticul 2015 astusid muuhulgas üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Martin Garrix, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban ja paljud teised.