Isac Ellioti saab näha juba 4.-6.augustini Pärnus toimuval Weekend Festival Balticul. Esinejate hulka lisandus hiljuti veel ka drum'n'bassi suurkuju Rudimental, hitiga "How Deep Is Your Love" edetabelite tippudesse tõusnud Disciples ning Rootsi tuntud produtsent Otto Knows, kes sai globaalselt tuntuks 2012. aastal hitiga "Million Voices".

Tänavusel Weekend Festivali live laval astuvad üles kodumaised Cartoon, kes on lubanud kaasata palju külalisesinejaid. Lisaks ka Elina Born koos bändiga ning Hollandi hardcore artist Angerfist. Suviseid rütme toovad festivalipublikuni Michael Calfan, Sam Feldt ning Alex Mattson. Hardstyle austajaid rõõmustavad Headhuntrz, Brennan Heart ning Wildstylez Hollandist, Coone Belgiast ja Proteus Soomest.

Möödunud aastal mitmete auhindade pärjatud Weekend Festival Baltic leiab tänavu aset 4.-6. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festivali neljal laval astub kolme päeva jooksul üles ca 80 artisti.

Piletid festivalile on müügil SIIN ning Piletilevi müügipunktides üle Eesti.