Laulu sõnad ja vokaali meloodia on loonud Eesti edukaima tantsumuusika grupi Cartoon alustala Ago Teppand, kes peitub artistinime Sethh taha. “Minu jaoks on Futuristiku biitides alati mingi x-faktor sees,” kiidab Teppand. “Nii inspireeris mind ka see lugu kohe esimesel kuulamisel.”

“Poole aasta eest saatsin ühel õhtul laulu põhja Agole kuulamiseks. Järgmisel hommikul saatis ta selle juba sõnade ja oma vokaaliga tagasi,” kirjeldab protsessi Futuristiku nime all muusikat loov Kris Evan Säde. “Sellest sai algus meie sõprus Cartooni liikmetega ja minu rahvusvaheline karjäär.”

Eesti Laulu peaprodutsent Mart Normet rõõmustab, et Cartooni ümber on tekkimas elujõuline ja põnev skene. “Cartoon on suurepärane vedur, tõmbamaks kaasa nii ägedaid tegijaid nagu Futuristik. Ka Eesti Laul 2017 tunnusmuusika on remiksitud just tema poolt,” juhib Normet tähelepanu.

Kris Evan Säde ise loodab pääseda oma muusikat esitama sadade tuhandete inimeste ette. “Ma tahan tunda oma nahal seda, kuidas minu muusika inimesi positiivselt mõjutab. Just see on ülim, mida produtsent tahta võib,” räägib Säde.

Futuristik astub juba sel laupäeval üles Pärnus toimuval Weekend Festivalil!