Kogunemiskohtades maha jäänud mõningad suitsukondi ainus märk peost, leidsin siiski ühe tühja pudeli ja mahlapaki murulapilt, uskudes et needki sinna minut tagasi vast umbes poetatud. Sunset, kus üks järelpidudest peeti, mis kell 6 alles lõppes vähemalt kirjade järgi, lausa läikis ja ootas päevaseid suvenautlejaid terrassile mõnulema. Võiks öelda, et linn läigib ning Pärnu tuli auga ning sõna otseses mõttes puhtalt sellest möllust välja!

Vestlesin ka Festivalialale lähimal Kaarli tänaval Inge villas peatuva soomlase Mattiga, kelle sõnul lõppes festivalipäev eile kell 12 ja pärast seda polnud midagi kuulda. Sellel tänaval on inimliiklus suletud ning rahvas suunatakse alalt ära teisi teid pidi, seega ei kostnud temani ka lahkujate kisa. Villa rõdul tegid nad väikse oma peo ja plaanivad tänagi seltskonnaga puhkust veetes seda festivalialale minemata nautida.

VIP/eelistelkla haldajate sõnul oli ka seal öise vahetusa ajal rahulik kõik olnud ning turvameestel tuli vaid paluda üksikutel joovastunutel hääletoone maha keerata.