Eelistelkla on telkla rannarajoonis, Kuursaali kõrval, kus saab olema 1000 eelpüstitatud 4-kohalist telki. Erivärvilised ja festivalilogodega varustatud, enamik juba teisipäeva õhtuks kerkinud.

VIP-telkla on tegelikkuses siis sugugi mitte telk, vaid toredalt värviline vineermajake sealsamas, kus eelistelkla ning kus kohti neljale - need 199-eurosed magamismajakesed müüdi välja väga kiiresti. Selle sama ala kõrval asub ka karavaniparkla, kuhu tänaseks samuti vabu kohti enam pole.

Tavatelkla, mis neljapäeval kl 14 kõigile oma väravad avab, on jõe ääres, sootuks eemal rannast ja festivalist, ent melu ja kõhutäieta ei jää sealgi: 15 euro eest on võimalik osta kuni 6m2 telgi koht. Jõe ääres männimetsas ehk Veteranide pargis asuvas telklas saab olema oma söögiala ning Red Bulli telk, kus päeval mõnusat muusikat enne festivalipäeva algust nautida saab. Kõrval asub Kaubamajakas, kus soovi korral šopata ja une pärast muretsema ka ei pea, sest alal kehtib öörahu. Festivalialale viib ja toob sellest telklast eribuss, mille ühe otsa pilet 1 euro, kolme päeva pilet 5 eurot.