Kuni 18. juunini on võistlusel oodatud osalema 16–35 aasta vanused plaadikeerutajad. Kõikide kandidaatide seast valib žürii välja viis finalisti, viimane finalist selgub publikuhääletuse teel. 8. juulil selgitatakse ööklubis Sunset Sky Plus Live’i üritusel välja finaalvõistluse võitja, kes saab harukordse võimaluse esineda Weekend festivali laval "Future Stage".

"Meie arvates tõi DJ-konkursil võidu see, et jäime endaks ega läinud Coca-Cola PopUp Store'i käega lööma. Püsisime oma stiili juures ning tegime kõike kire ja südamega. Tol konkursil mängisime esimest korda Pioneer 2000 mängijatega. Kerge närv oli sees, ent kui endasse piisavalt uskuda, on kõik võimalik. Selle aasta võistlejatele soovitame oma stiilile kindlaks jääda, sest siis tulevad asjad just kõige paremini välja," meenutavad eelmisel aastal Coca-Cola pop-up poes toimunud finaalvõistlusel esikoha teeninud DJ-duosse "Clubmusic Takeover" kuuluvad Sander Paalpere ja Rauno Jüristo.

Weekend Festival Baltic on traditsiooniliselt Pärnus toimuv Baltikumi suurim popmuusikafestival, mida möödunud aastal külastas 85 000 inimest. Tänavu 3.–5. augustil toimuva festivali esinejate hulgas on Martin Garrix, Armin van Buuren, deadmau5, Clean Bandit, Rae Sremmurd, Alesso ja paljud teised. Kokku astub kolmel päeval üles üle 60 artisti.