1. Alma

Soome naisartist Alma, kelle lugude “Karma”, “Bonfire” ja “Chasing Highs” kuulamisest pole ma siiani väsinud. Alma tundub intervjuude järgi tugev isiksus, kes teeb seda, mis eelkõige talle meeldib. Alma rääkis, kuidas tema huvi on alati olnud teha inglisekeelset muusikat, aga kolleegid ja lähedased soovitasid tal teha muusikat soome keeles, sest muidu ei jõuagi ta kuskile! Jõudis küll, sest uskus endasse. Female empowerment ning tugev esitus põhjanaabrilt on kindlasti garanteeritud.

2. Clean Bandit

Nende “Rather Be” on oma lihtsuse ja siiruse poolest üks mu lemmikuid. Tahan olla päikeselises Pärnu rannas ja kallimaga selle laulu saatel õõtsuda.

3. Andres Puusepp


Pühajärve jaanitule piltidelt on näha, kuidas kolleegid Andresed (Aljaste ja Puusepp) tõid kokku suure hulga tantsumuusikat austavat rahvast. Loomulikult tahan näha, kuidas Puuseppal õnnestub mängida niivõrd suurel üritusel. Andrese puhul ma tean, mida ma saan — ja see on parim tantsumuusika — ehk siis kindla peale elamus minu jaoks.

4. Alok

Aloki “Fuego” on lugu, millel puuduvad sõnad. Mulle meeldivad väga vähesed lood, kus on lihtsalt biit. “Fuego” tuli Powerisse neli kuud tagasi ja ma siiamaani mängin seda lugu Poweri eetris suurima heameelega. See lugu on müstiline, salapärane, paneb ennast kuulama. Tahan näha, kas see lugu on müstiline ka päriselus.

5. Martin Garrix.

Ma tahan oma silmaga näha, kuidas esineb maailma number 1 DJ. Martin Garrix on muuseas minust noorem. Mis on Garrixi fenomen minu sõbranna ning ülejäänud maailma jaoks? Loodetavasti saan teada!

6. Bebe Rexha

Naisartist, kes on väga musikaalne ja teeb paljud oma lood ise ning on teinud ka teistele Ameerika staaridele lugusid. Vaatasin Bebe Rexha hiljuti antud intervjuud, kus tundus, et ta on (veel) kahe jalaga maapeal — pole ära pööranud, juukseid maha lõiganud või lihatükkidest kleidi teinud. Kindlasti tõusev täht muusikatööstuses. Tal on palju lugusid, mida ka Poweris mängime — "F.F.F'is" laulab ta näiteks, et forget fake friends, we don’t need them (unusta võltsid sõbrad, meil pole neid vaja - toim.) — täiesti nõus!

7. The Chainsmokers

Maailma üks tippduosid esineb meie väikesel Eestimaal. Kuigi esinejate nimistu maksab 2,1 miljonit, siis ma eeldan, et suurima ampsu näksavad Ahelsuitsetajad. “Paris”, “Closer” ja “Something just like this” on raadiojaamades küll üle mängitud, siis loodetavasti augustis on neid lugusid taas mõnus live-s kuulata.

Baltikumi suurim festival Weekend Festival Baltic toimub 3.-5. augustini Pärnu rannas. Lisaks astuvad üritusel üles Alan Walker, Alesso, Armin van Buuren, Brennan Heart, Cheat Codes, Kungs, Macky Gee, Madison Mars, Sub Focus, Tungevaag & Raaban jpt.