Sularaha

Koormus, mida hakkavad saama kaupluste ja puhvetite kaardimakseterminalid, pole seni vaikses suvepealinnas päris tavaline, mis tähendab, et kindlam oleks sularaha võtta. Linna sularahaautomaadid (mida rannarajoonis muide on vaid üks Sunset Clubi küljes), on ilmselt tühjad/rivist väljas enne kui Sina nendeni jõuad, seega hoolitse selle eest, et sul oleks piisavalt varu, et kuuma käes pudeli vett ikka saaksid või kiire burgerigi hambusse. (Ära kanna kogu raha endaga kogu aeg kaasas!)

Mugavad jalatsid

Tuled sa linnas asuvast parklast või mistahes telklast, kõndimist saab olema festivali ajal ikka omajagu ning tore oleks, kui Sa iga sammu järel valugrimasse või kannataja nägu ei teeks. Kuna festivaliala ise on osaliselt liiva, osaliselt asfalti ja osaliselt muru või arusaamatu klibu peal, on mugavaim jalats sandaal või plätu, millest liiv kerge liigutusega välja raputada, kuid mis on samas vihmaga ka suurema ebamugavuseta kantav.

Palju kannatust

30 000 inimest ühes väikeses linnas ei ole naljaasi: ole valmis selleks, et järjekorrad on pikad, ooteajad veel pikemad ja liiklus aeglasem kui maratoni jooksev tigu. Liigu jala ja püüa olla mõistev!

Päikesekreem ja vihmakeep

Olgu päikese käes soe või külm, nahka näpistab ta ühtmoodi ning kange päikesekaitsekreem tuleks kindlasti kotti pista: festival toimub rannas, varjualuseid on seal vähe ning eestlase nahk sel suvel veel eriti treenimata UV kiirte osas! Ka näkku tuleks panna spetsiaalset kaitset, pähe mistahes moekas kate ning koti või taskunurka surada vihmakeebipakike - kui muuks seda vaja pole, siis hea istumisaluse rolli täidab ikka!

Hea tuju

Pole midagi hullemat kui näägutav paarike või vihaselt minema jalutav sõber. Veenduge, et kõigil seltskonnas on hea tuju (mille eelduseks kõik eelnimetatu) ning olete juba omalt poolt andnud väga palju, et festival õnnestuks!