„Hästi paljud bändid Eestis arvavad, et otsime mänedžeri ja kõik hakkab minema,“ ütleb aasta mänedžeriks tunnistatud Sandra Vabarna ansamblist Trad.Attack! „Päris nii ikka ei ole, Eestis küll nii tehakse, aga tihtipeale on neil mänedžeridel samad teadmised, mis bändil endal.“

Henry Kõrvits aka Genka räägib aga, miks ta oma eduka räppari karjääri kõrvalt Legendaarne Recordsit hakkas tegema, mis nüüd tunnistati aasta parimaks plaadifirmaks. Samuti teeb Genka selgeks, kas ta siis ikkagi kasutas Beebilõusta vanglasse sattumist promo eesmärgil ära või mitte.

Sõna saab ka ainsana kahe auhinnaga pärjatud muusikaprodutsent Bert Prikenfeld.

Hollandi DJ ja produtsent Don Diablo on visalt rühkinud tipu poole, viimases DJ Magi aastaküsitluses tõusis ta maailma DJ-de TOP 100-s väärikale 15-le kohale. Kahtlemata paistab ta teiste DJ-de seast välja on väga läbimõeldud välise stiili poolest. Weekenderile antud intervjuus räägib mees täna, miks temast sai Don Diablo; kuidas alterego on ta üle võimust võtnud; mlline nohik ta lapsena oli ja miks tal on pea igaks esinemiseks uus kostüüm.

Weekender on TV3 eetris juba täna kl 23.35.