"Hei kõigile, siin Elliphant. Tahtsin teile öelda, et olen väga elevil, et 19. septembril Club Hollywoodi tulla. Loodan, et olete sama elevil kui mina. Esimest korda Tallinnas! Õnnistame selle koha sisse," teatab staar.

Esinejanime Elliphant taga peitub mässumeelne Rootsi lauljatar Ellinor Olovsdotter. Naine ise nimetab oma muusikat “provokatiivseks popiks”: “See ei järgi ühtegi pop-muusika reeglit,” sõnab ta. “Mu muusika on metsik ja pidevas muutumises – see võib olla rokk või elektroonika, mahe või karm, jutustada kõigest ja mittemillestki. Sellel on oma sõnum.”

Muusikani jõudis Stockholmi karmist linnaosast pärit Ellinor 15-aastasena – pärast seda, kui ta oli koolist tähelepanuhäirete, hüperaktiivsuse ning düsleksia tõttu välja visatud. 19-aastaselt oli temast saanud tõeline maailmarändur. Ta elas Indoneesia ja India tänavatel (olles samal ajal laulja elektroonikabändis) ning tutvus Berliini ja Londoni klubimaastikega. “Elasin üsna hullumeelset elu,” kinnitab ta. Esimese muusikalise partneri Tim Deneve’ga tutvus ta Pariisis pidutsedes. Enne Rootsi naasmist jõudsid nad valmis saada esimesed lood.

Elliphanti debüütsingel “TeKKno Scene” ilmus koostöös Adam Kanyamaga aastal 2012. Järgmise aasta alguses andis ta välja omanimelise EP ning sügisel ilmus esimene album “A Good Idea”. Debüütalbumil lõid kaasa mitmed teised artistid ja produtsendid, nende hulgas näiteks Niki & the Dove.

2014 oli Elliphanti jaoks tõeliselt edukas aasta. Aprillis andis tuntud USA DJ ja produtsendi Diplo plaadifirma Mad Decent välja Elliphanti EP pealkirjaga “Look Like You Love It”. Sellel lõid kaasa tõelised muusikamaailma staarid – Skrillex, Dave Sitek (Tv on the Radio), Dr. Luke ning ka Diplo ise, lisaks põnevad biidimeistrid ja külalis-vokalistid nii Euroopast kui ka Jamaikalt ja USAst. Kõige olulisem aga oli loomulikult Elliphanti asendamatu hääl ning suhtumine. Need tõid naisele lepingu Dr. Luke’i plaadifirmaga Kemosabe, mis oli juba koduks sellistele artistidele nagu Ke$ha, Juicy J ning megastaarist laulukirjutaja Bonnie McKee.

Sama aasta sügisel ilmus EP “One More”, mille nimilugu valmis koostöös Taani popstaari MØ-ga. Elliphanti värskeim singel “Love Me Badder” tuli välja selle aasta maikuus ning sai kiiresti palju positiivset tagasisidet.

“Olen lapsest peale tahtnud end igal võimalikul moel väljendada. Elliphant on minu kanal: olen mõistnud, et elame illusioone ja ideid täis maailmas ning minu elu on 100% minu enda teha. Ma saan olla avatud. Oleme maailma ajaloos väga huvitavas kohas ning mul on julgust, et jagada end maailmaga,” sõnab Ellinor.

Piletid Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.