Autoga kihutamine pole ühelgi maal võõras, kuid ilmselgelt muutub ei saa suuremad adrenaliinisõltlased lihtlabasest kiiruse ülesvõtmisest enam oma "laksu" kätte.

Nii on juhtunud ka Saudi-Araabias, kus viimasel ajal on hakatud järjest enam nägema - ning ka videosid netti riputama -, kuidas noored mehed poolkülili-asendis masinatel mööda maanteid ringi kimavad. Harrastust nimetatakse "küljeseina-suusatamiseks" ("sidewall skiing"). Et vaatepilt oleks võimalikult efekte, püüavad "suusatajad" üksteist üle trumbata küljeratastel balansseeriva auto küljel turnides. Auto lükatakse küliliasendisse spetsiaalse rämbi abil ning kogu ülejäänud on juba autos viibiva seltskonna gravitatsiooni trotsimise küsimus. Loomulikult on harrastus ülimalt popp ka pealtvaatajate seas, keda massiliselt hulljulgete noorukite trikke teede äärde vaatama koguneb.

Lõbustuse idee on tõenäoliselt saanud osaliselt hoogu Bondi-filmidest aga ka muusikavideotest, selahulgas näiteks lauljatari M.I.A. klipist "Bad Girls".

Kuna küljeseina-suusatamisel mängib suurt rolli väga täpslet kalkuleeritud raskusasetus, siis on seda põnevusala eriti pingetpakkuv harrastada kambakesi: