Paraku täitus suurejoonelise publikusse sukeldumise ja rahva kätel hõljumise unelma asemel iga rokkstaari õudusunenägu ning 27-aastane räppar prantsatas hoopiski matsuga maha, lömastades allajäänud fännitari käeluu ning vigastades teistki kontserdikülastajat, vahendab The Vine. YouTube'i sensatsioonist Watsky oli parasjagu esitamas oma megahitti "I Don't Give A F**k" ehk eestikeeli lühidalt "Mind Ei Koti".

Kõik kolm toimetati haiglasse. Hiljem postitas Watsky Facebooki pika vabanduskirja. "Pean oma teo eest vabandust paluma ning ainus, millega oma käitumist seletada saan, on see, et elasin hetke sisse ja läksin natuke liiga hoogu. Ma ei olnud purjus ega narkouimas," kirjutas silmini häbis räppar. "Tunnen ennast fucking kohutavalt. Tegin puupäise otsuse, mille pärast said inimesed viga. Mul vedas, et see hullemini ei lõppenud."

Ka kirjutas kukkumise tagajärjel väiksemaid põrutusi ja marrastusi saanud räppar, et ei jäta on järgmisi kontserte ära, kuid lubas pühalikult mitte kuskilt alla sadada.

Et mees siinmail suhteliselt tundmatu on, siis võite end tema suhteliselt keskpärase loominguga kurssi viia alloleva video vahendusel: