Merineitsid on Ericu kinnisideeks - noormees kulutab kolm korda nädalas poolteist tundi, et sõita lähedalasuvale allikale, tõmmata selga üks oma spetsiaalselt valmistatud värvilistest merineitsisabadest ning sukelduda oma fantaasiamaailma, kirjutab The Sun.

Professionaalse sukeldujana suudab Eric vee all kuni neli minutit hinge kinni hoida. "Ma söön, hingan ja magan kui merineitsi. See on mu elustiil. See on minu teekond elus, mille olen valinud. Võttis kaua aega, enne kui mõistsin oma kohta siin ilmas. Kui panen oma saba jalga, tunnen end muutununa. Sisenen vette minnes hoopis teise maailma," kinnitas ta.

Ericu poiss-sõber rääkis kummalistest kinnisideedest rääkivas telesaates, et oli oma uue kallima veidrast hobist kuuldes suures üllatuses. "Kui me Ericuga kohtusime, tutvustas ta mulle merineitside teemat. Mul kukkus lihtsalt lõug vastu maad," kirjeldas mees oma hämmingut. "Kui koos ujuma läheme, siis ma peaaegu et ei näegi teda, sest ta sukeldub kuskile oma nurgakesse. See kõik on selleks, et tegeliku maailma eest põgeneda."

Kuigi Eric saab mõnikord pilkeid stiilis "aga sa oled ju mees - merineitsi peaks olema naine", siis on on noormehe perekond tema ebahariliku harrastusega rahu peal. "Meil kõigil on oma kirg, see on Ericu elu," toetab mees-merineitsi ema oma poega.