Selgus, et toredat seadeldist saavad oma silmaga kaema ja Päkapikuga tutvuma minna kõik, kel jõulud südames, sest alates tänasest kuni pea jõuludeni välja mängitakse Tallinnas Vene Kultuurikeskuses Andrus Kivirähki kirjutatud teatritükki "Päkapikk", mille ainsas ja peamises osas astub üles armastatud naljanina Jan Uuspõld.

Vahva kogupereetenduse on lavastanud Hendrik Toompere jr, kunstnik on Laura Verte ning toredale monotükile kirjutas muusika Jaan Pehk.

"Kui Sa oskad ilusti paluda, olla kannatlik iseenda ja teistega ja mis kõige tähtsam – oskad unistada, siis on tõesti tarvis ainult jõulusid, et Su unistused täituksid," on Päkapiku sõnum kõikidele suurtele ja väikestele.

Publik loosib 2-le lugejale välja 3 piletit, et minna terve perega vaatama täna õhtul esietendunud Eesti kõige vahvama kirjaniku Andrus Kivirähki ja Eesti kõige vahvama näitleja Jan Uuspõllu lustakat monoetendust "Päkapikk".

Loosis osalemiseks tuleb Sul hakata Publiku Facebooki jälgijaks ning kirjutada etenduse loosipostituse juurde, mida sussi seest leida sooviksid! Võitjad selguvad 12. novembril kell 12!