Raidi pidu sai üsna meeleoluka alguse, nimelt kobistas keegi Ivo Linna suitsutelgi seina taga ja otsis ust.

"Ma olin suitsuruumis, see oli läbipaistmatust kilest seintega telk ja äkki hakkas keegi seina taga rabelema ja küsis, "Kus siin uks on?". Ma ei saanud aru, kes see räägib. Ta jauras ja jauras, et ta ei leia ust üles. Siis selgus, et see on Ivo Linna. Läbi sellise väikse prao, siis me tuvastasime ära ja andsime kätt kenasti. Ta läks nüüd ust otsima, ma ei tea, kas ta on selle leidnud. Esinema ta siin peaks igal juhul," kirjeldas Raid lõbusat seika peo algusest.

Juku-Kalle ei teadnud eile uudiseid lugedes, kes on Hugh Hefner. Ta arvas, et tegu on ehk Hugo Treffneri järeltulijaga. Samuti uuris Publik, mitme naisega Hefner Juku-Kalle arust elu jooksul on maganud.

"Ma lugesin seda uudist ja ma ei teadnud üldse, kellega tegu on. Siis tark inimene Olav Osolin aitas. Ma mõtlesin, et see on mingi Hugo Treffneri gümnaasiumi tegelane või järeltulija. Selgus, et tema tegeles hoopis naistepidamisega. Ma ei oska öelda, kui me võtame tavalise põllupidaja paralleeli, siis mitmele lehmale on üks põllupidaja süüa andnud? Ma arvan, et kõikidele. Seega ma arvan, et ta magas kõikide naistega," spekuleeris poliitik.

Kust kohast nägi Juku-Kalle oma elus esimest korda siivutuid pilte ja mida räägib mees kohalikest valimistest, seda saad teada juba videost!