Carmen ja Ingela tegid nimelt fännilehe "Isac Elliot to Estonia", mida märkas ka popstaar ise ja postitas isikliku vastuse. "Kõndisin just kinost koju, kui nägin seda postitust ja olin nagu: "Emme, vaata, mis me tegime!" jutustas üks fännitar Carmen õhinal.

"Ta muusika on hea, seda on hea kuulata," põhjendavad mõlemad neiud seda, miks just see muusik neile korda läheb. Otseloomulikult meeldib noormees tüdrukutele ka välimuselt ja vähetähtis pole ka põhjus, et ta siinsamas meie regioonis elab. Kuid neiud jälgivad ka Ameerika staare!

Mis juhtub fännide peas siis, kui mõni staar suureks saab ja pahandust tegema hakkab? Mida arvavad Carmen ja Ingela näiteks Justin Bieberist? Millise kingituse said nad Isaci plaadifirma Sony Musicu esindajalt? Vaata videost!

Vaata ja kuula ka Carmeni ja Ingela lemmiklugusid:

Kes on Isac Elliot?

Täisnimega Isac Elliot Lundén sündis 26.detsembril 2000.aastal Soomes ja on Skandinaavias tõusev poptäht, kes tegeleb nii laulmise, laulukirjutamise, tantsimise kui näitlemisega. Lisaks meie põhjanaabritele, kogub Isac jõudsalt tuntust ka Norras. Pane tähele, see Sony Musicu labeli alla kuuluv artist saabub peatselt esinema ka Eestisse. Püsi kuuldel, et teada saada, millal täpsemalt!