Konkursil osalev video ei pea olema täiuslikult viimistletud ega sisaldama eriefekte. Samuti ei eelda see kalleid dekoratsioone ning kuudepikkust ettevalmistustööd. Võidu tagavad pigem julge lähenemine ning selle „miski“ tabamine ning lindile jäädvustamine.

Peaauhinnaks on võidutöö demonstreerimine Forum Cinemas kinodes ning sada piletivoucherit. Lisaks antakse külastajate hääletustulemuste põhjal välja Delfi lemmiku auhind.

Delfi lemmiku auhinna saab töö, mis on internetikeskkonna külastajate hääletuse põhjal enim hääli saanud. Autor(id) saab auhinnaks privaatseanssi 40 inimesele Coca-Cola Plazas asuvas A.Le Coq Sviidis (lisaks vahuvein, popkorn ning karastusjoogid) vabalt valitud seansile.

Iga osaleja saab konkursile esitada ühe töö, mille pikkus ei tohi ületada 1 minutit. Videoid saab üles laadida siit. Töid saab konkursile esitada alates tänasest kuni 31. oktoobri südaööni.

Klippide hindamine külastajate hääletuse põhjal kestab 1. novembrist kuni 14. novembrini 2008. Võitja, kelle valib välja žürii, kuulutatakse välja 20. novembril. Žüriisse kuuluvad Delfi esindajad, Forum Cinema esindajad ja filmiasjatundjad.

Vaata näidisklippi!

Konkursi tingimused:

1. Videokonkurss „Just nagu filmis“ on 5. septembrist kuni 14. novembrini 2008 toimuv videokonkurss (edaspidi konkurss), mida korraldab Forum Cinemas AS.

2. Konkursi „Just nagu filmis“ eesmärgiks on innustada filmisõpru filmima üles lühikesi filmiklippe inspireerituna klassikalistes filmistseenidest. Esitatud videote paremikku linastatakse tulevikus Forum Cinemas kinodes.

3. Konkursi läbiviimise kord on kehtestatud korraldaja poolt käesolevates reeglites. Kõik korraldaja otsused konkursi läbiviimisel on lõplikud ning kõigile konkursil osalejatele kohustuslikud/siduvad.

4. Konkursil võivad osaleda kõik Eesti Vabariigi elanikud.

5. Konkursist osavõtmiseks tuleb osalejal järgida järgnevaid tingimusi:

5.1. Võistluvideo(te) pikkus on maksimaalselt üks minut.

5.2. Võistlusvideod tuleb laadida üles konkursi keskkonda aadressil video.delfi.ee hiljemalt 31.10.2008.

5.3. Tehniline tingimus videole on selle esitamine formaadis 16:9 PAL.

5.4. Videoid üles laadides tuleb esitada korrektsed kontaktandmed, vastasel juhul ei ole korraldajal võimalik video tegelikku autorit tuvastada. Kasutajanimena võib kasutada pseudonüümi. Esitatud kontaktandmeid video.delfi.ee keskkonnas ei kuvata.

6. Konkursil antakse välja kaks preemiat:

6.1.1. Parim „Just nagu filmis“ video — žürii otsuse põhjal antakse välja järgmine preemia: 100 Forum Cinemas piletivoucherit (väärtusega 120 krooni tk) kehtivusega üks aasta ning võidutöö demonstreerimine Forum Cinemas kinodes ja/või kodulehel.

6.1.2. Videokonkursi žüriisse kuuluvad Forum Cinemas AS esindajad, filmiasjatundjad ja Delfi esindajad.

6.1.3. Žürii hindab vaimukat ning leidlikku teemakäsitlust, teostust ning konkursi tingimustele vastavust.

6.2. Publikulemmik — internetikeskkonna külastajate hääletuse põhjal enim hääli saanud video, mille autor(id) saab auhinnaks privaatseanss 40 inimesele Coca-Cola Plazas asuvas A.Le Coq Sviidis (lisaks vahuvein, popkorn ning karastusjoogid) vabalt valitud seansile võitjate väljakuulutamisele järgneva 6 kuu jooksul

6.3. Konkursile laekunud videote hindamine video.delfi.ee külastajate hääletuse põhjal kestab ajavahemikus 1. — 14. november 2008.

6.4. Võitjad kuulutatakse välja 20. novembril 2008.

7. Konkursile töid esitades kinnitab osaleja, et omab vastavate videote õigusi. Konkursil osaleja vastutab kolmandate osapoolte võimalike pretensioonide eest enda poolt.

8. Korraldajal on õigus video.delfi.ee keskkonnast kõrvaldada videoid, mis on igas vanuses vaatajaskonnale sobimatud, kedagi laimavad ja/või solvavad või mis ei kvalifitseeru antud konkursi võistlustööna.

9. Videoklippide kasutamine:

9.1. Konkursile tööde esitamisega loobub osaleja kasutusõigustest esitatud videotele, videote autoriõigus jääb selle loojatele;

9.2. Konkursi korraldajal Forum Cinemas AS-il on täielik õigus tulevikus kasutada videoid Forum Cinemas kinoketi tutvustamiseks ja reklaamimiseks nii Eestis kui ka välismaal ilma videote eest lisatasu maksmata. AS Delfil on õigus kasutada konkursile esitatud töid kogu Delfi keskkonnas.

10. Auhindade kättesaamine:

10.1. Võitjad saavad auhinna kätte ainult isikuandmete vastavuse tõendamisel isikut tõendava dokumendiga.

10.2. Võidu kättesaamise aeg ja koht lepitakse võitjatega kokku eraldi.

10.3. Võidu kättesaamisega seotud kulutusi võitjale ei kompenseerita.

10.4. Auhinna võitjale üleandmisega seotud riiklikud maksud tasub korraldaja Eesti Vabariigi seadusandluses sätestatud korras ja tähtaegadel.

11. Video laadimisega konkursi keskkonda kinnitab osaleja, et ta:

11.1. on tutvunud kõigi kampaania reeglitega;

11.2. aktsepteerib kõiki kampaania reegleid ja ei oma kampaania raames mis tahes pretensioone kampaania korraldaja ega auhinna tarnija(te) suhtes;

11.3. annab võidu korral oma nõusoleku nime või pseudonüümi avaldamiseks meedias, reklaamides, PR-kampaaniates ja muudel üritustel ilma talle selle eest täiendavat tasu saamata ning vastavat kokkulepet sõlmimata.

12. Ebakorrektsete isikuandmete esitamisel, autoriõiguste rikkumisel, ebaausal teel võistlustööde ettepoole hääletamisel ja teiste rikkumiste puhul võidakse osaleja ja tema videod konkursilt kõrvaldada.

13. Konkursil osaleja poolt konkursi tingimuste eiramise või korraldajale enda kohta valede või ebatäpsete andmete esitamise korral, samuti muude korraldajast mittesõltuvate asjaolude korral (korraldajal ei õnnestu auhinna võitjaga kontakti saada), mis ei ole tingitud korraldaja süüst, ei vastuta korraldaja konkursil osaleja auhindade loosimisest või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest.

14. Kampaania lisainfo e-posti aadressil info@forumcinemas.ee või Forum Cinemas kodulehel.