Asjade koos tegemine toob alati rõõmu. Miks mitte veeta üks tore päev perega põnevas põgenemistoas, kus saab proovile panna üksteise usalduse ja koostöövõime, või hoopiski proovida ära üheskoos kardirajal võistlemine? Võib-olla tuletada meelde uisusammud? Samuti on haarav lasermäng, mis on täis mängulusti ja sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele, kes on oma lapselikkuse tagaplaanile unustanud. Kui tundub, et need tegevused ei ole päris sobilikud, võib lõõgastuda spaas või nautida veemõnusid veekeskuses. Kui peres on ajaloohuvilisi, siis neile on palju põnevaid ja interaktiivseid muuseumeid, kus terve pere midagi uut põnevat teada või teha saab.

Tihtipeale on kodune perepilt isa või emata, sest emb-kumb teeb pilti. Sel juhul oleks vahva kogemus lasta peret pildistada professionaalsel fotograafil. Kuigi fotograaf oskab inimesi juhendada ja kvaliteetselt hetki pildile püüda, siis pere fotosessioon on ikkagi koostöö.

Eestis on nii palju toredaid võimalusi, kuidas teha jõulukingitusest aasta meeldivaim elamus, äge sündmus. Perekond on meie kõige suurem väärtus ja elamused jäävad meelde igavesti. Koos veedetud aeg lähedastega on kvaliteetaeg, mida tuleb nautida!

Jaga
Kommentaarid