Istusime maha bändi liidri Mikko von Hertzeniga ning uurisime, kuidas bändil uue albumiga läinud on. Mehe sõnul sai "New Day Rising" väga head vastukaja ning peab kõige tähtsamaks, et just fännid jäid albumiga rahule. Uus plaat on pannud ka uued tuuled puhuma nii Ameerikas, kui ka saksa keelt kõnelevates riikides.

Samuti rääkisime Mikkoga sellest, mis teda inspireerib ja mõjutab ning üheks suureks faktoriks võib nimetada Indiat, sest seal asub mehe teine kodu ja osad uue albumi lood on kirjutatud just seal. Mehe sõnul on India teda mingil määral alati mõjutanud. Laule kirjutades istub ta alati maha, et üritada muusikat läbivate teemade peale mõelda, "Ma tahan alati kirjutada midagi, mis on mulle väga oluline ja sügav. Ma ei ole mees, kes kirjutaks pealiskaudset peomuusikat. Minu jaoks on muusika tõsine, ma tahan inimestele mõju avaldada ja panen sellesse kogu oma südame."

Mis meest veel inspireerinud on, miks ta just inglise keelset muusikat teeb ning mida ta muusika juures oluliseks peab, saad teada videost!