"Ma aasta tagasi veel mäletan, et mõtlesin, et hakkaks koomale tõmbama ja aastavahetusel lavalt maha astudes ütlesin selle välja ka, et see on nüüd üks viimastest. Siis aga mõtlesin kevadel, et teen need suve omad ära, mis pakutud, aga kuidagi ei õnnestu ... aga mul pole mingit probleemi loobuda täielikult!" rääkis ta avameelselt.

Kuna 90ndad olid üüratute moepattude aastad, tundis Publik huvi, kas on muidu laitmatu välimusega Nancy'l kapis mõni jube stiili-luukere, mida vaadates tekib õõv, et kuidas võis seda küll kanda. Selgus aga, et Nancy'le meeldivad siiani ta lavarõivad ja eriti üks konkreetne kleit: "Mulle väga meeldis "Hellalt hoia mind" video kleit, see on mul alles ja olen seda puhtkoeruse mõttes ka selga pannud. Enamus kostüüme meeldisid mulle, need olid nii erilised ja tunduvad siiani vaadates kiftid!"

Millal Nancy viimati lauluväljakul esines ja mida peab ta 90ndate fenomeniks? Kes olid tema enda lemmikbändid ja kas mõni neist oli ka festivalil esinemas? Kuhu jäid Nancy kuulsad tantsupoisid ja mis on tema välimuse saladus? Milline Eesti disainer tegi kostüümid ja mis sai kunagistest ürpidest? Millised on tema enda repertuaari lemmiklaulud? Milline üllatus oli Publiku toimetajal Liinal Nancy'le?