Kui paljud panid tähele, et Marilyn oli saate ajal väga saledas vormis, siis selgus, et tegu on koduse treenimise tulemusena. Treeninguvahendiks on 28-aastane nõid endale aga Moskva kodu tagatuppa lasknud metallist toru paigaldada, millel stripiklubidest tuntud postitantsu harrastada. Tegu on viimastel aastatel üha enam populaarsust koguva spordialaga, mis nõuab väga tugevat füüsist. "Tantsin ainult siis, kui ma üksi olen," tunnistas ta siiski, et tegu on tema salajase hobiga.

Kerro pihtis, et elu Moskvas kujunes tema jaoks väga üksildaseks perioodiks, eriti pärast lahkuminekut elukaaslasest Aleksander Šepsist. Saates said küll noorte suhted tänu seninägemata kaadritele veidi selgemaks (lahku mindi ja lahus oldi ka veel jõulude ajal, mil Kerrol taas saates võidust tuli ilma jääda), ent otsad jäid ikkagi optimistlikult õhku. Pisarsilmil Šeps ja emotsionaalne Kerro vandusid kaamera ees teineteisele siirast armastust, ent tõdesid, et kahel sensitiivil on raske suhtes olla. Saate kõige kurvastavam hetk saabus aga Kerro tunnistusest, et enesetapukatse, millest ta ka saates juba rääkis, leidis aset alles hiljuti ning seda üksinduse tõttu.

Äsja Moskvas oma keskuse avanud nõid näib tänaseks olevat oma elus võtnud ette suuremat sorti muudatuse, millest andis teada ka 11. jaanuaril oma Vene sotsiaalvõrgustiku vahendusel, milles teatas, et lahkub Venemaalt.