"Igal maal on omad spetsialistid, tuleb ennast igal pool proovile panna. Kodused olud aitavad ikka kaasa, aga võõral territooriumil on raskem. Sellepärast tahangi osaleda kõikides Baltimaade selgeltnägijasaadetes ja usun, et saavutan sellega oma elus hea resultaadi," usub leedukas oma võimetesse.

Leedu ja Eesti saateid võrreldes ei taha ta öelda, kummas võistlemise mõttes tegelikult keerulisem või lihtsam on. “Inimesed on erinevad, samuti tehnikad. Meeleolud, konfliktid ja sõbrad on erinevad. Igal pool omad raskused ja eelised," sõnas ta, kuid tõi esile Eesti saate režii ja materjali poolest, mis tema meelest väga mitmekülgne. Ka meeldib talle, et sai Eesti erinevaid nurki külastada.

Eriala poolest on Andrzej Kuczynski nn elutreener, kes õpetab inimesi elus edu ja soovitud eesmärke saavutama, kusjuures kõrvalproduktina võivad ka nn ekstrasensoorsed võimed avalduda. Mehe enda sensitiivivõimed tulid ilmsiks 15-aastasena ning pärast seda on ta neid pidevalt edasi arendanud. "Kui mõnel inimesel on midagi, mida ma vajan, siis ma püüan selle ära õppida ja omandada. mõnikord õnnestub, mõnikord mitte," kirjeldab ta oma meetodeid.

Küsimusele, mida ta arvab Eesti kuulsaimast nõiast Marilyn Kerrost ning kas peab end temast tugevamaks, bioenergeetik otse ei vasta ning hakkab hoopis diplomaatiliselt keerutama. "Ma arvan, et igaüks on milleski tugev, siin mängivad olulist rolli aeg ja tingimused. Igal inimesel on omad nõrgad ja tugevad kohad ja mina spetsialiseerungi sellele, et need tuvastada. Võrrelda ei maksa, mõnel lihtsalt veab rohkem."

Otsesõnu mees oma võitu saates samuti ei ennusta. "Arvan, et aeg näitab. Mitte meie ei otsusta, vaid otsustavad mitmed asjaolud. Igaühel meist on oma aeg. Mõnikord tuleb võita mõnikord kaotada, mõlemal on oma väärtus," usub ta.

Publiku peatoimetajal õnnestus möödaminnes ka võimalust kasutada ning oma nõrkade külgede kohta küsida. "Kui teid palju kiidetakse, siis kaotate kontrolli. Kui keegi teid komplimentidega üle valab, siis võite midagi olulist märkamata jätta. Keegi võib seda ära kasutama hakata. Endale on see midugi plussiks," kostis sensitiiv.