Šeps postitas suvel pärast viimast lahkuminekut Marilynist Instagrami mitmeid nukraid luuletusi, mis fännide arvates olid pühendatud Kerrole. Ühes luuletuses jagas mees valu lähedasest inimesest lahkumineku üle.

Mõne aja pärast väljendas mees uuesti kurvameelsust, kui sõnas, et tema elus ei ole hetkel kõige kergem periood. Paistab, et nüüd on tuuled pöördunud ja uus inimene on ilmunud ka Šepsi ellu. Nädalavahetusel eetris olnud Venemaa nõiasaates figureeris ka Aleksander, käevangus salapärane blond kaunitar.

Otse loomulikult ei lasknud saate toimkond momenti käest ning asusid kaamera ees aasima, kas Šeps saabus teise kristallkäe järele. "Käe järgi tulin mina," sõnas seepeale Šepsi käevangus olev neidis kavala muigega. "Olen teie asemel harjunud Marilyni nägema," märkis seepeale saate toimetaja kaameratagune hääl. "Elus muutub kõik," sõnas blondiin uhkelt, olles küsimust selgelt oodanud.

"Kas ta on teie kallim või kes?" uurisid saatetegijad Šepsilt. "Ta on minu protežee," vastas meedium seepeale. "Ma olin küll vastu, et ta saatesse tuleb, aga teda mitte toetada ma ju ka ei saa," selgitas ta, andes mõista, et neiu ambitsioon saatesse pääseda on talle seaduseks. Kui lisada sellele viimasele tähepanekule asjaolu, et paar paistis ka füüsiliselt väga lähedane ning vahetatud sai küllaltki kelmikaid ja tähendusrikkaid pilke, siis Publiku paljunäinud silmad lubavad küll arvata, et päris meistri ja õpipoisi suhtega küll tegemist ei ole ning – sensitiivide keeles rääkides – oli läbi eetri tunda tugevat seksuaalenergeetikat.

Marilyn Kerro sõnas eelmisel nädalal antud sünnipäevaintervjuus, et ta on hetkel õnnelik. Naise uus elukaaslane Mark Alexander Hansen loodab, et Marilynist saab tema naine.

"Mulle meeldib tema naeratus, tema süda. Mulle meeldib ta sellisena nagu on. Ta on tegelikult nagu teisedki, ma ei mõtle tema kuulsusele. Ma armastan teda sellisena nagu ta on. Temast saab minu naine," ütles Alexander.