Ülesandeks oli lahendada traagilise kaotuse üle elanud tütre Pille mure — nimelt on 22-aastane neiu veendunud, et talle on aastaid valetatud isa surma põhjuste kohta. Nüüd otsib ta selgeltnägijatelt vastust, sest kahtlustab, et süüdi võib olla isa uus naine, kellega isa 3 nädalat enne surma kokku kolis. Kohtumine selgeltnägijatega võttis aga ootamatult ehmatava pöörde. Nõid Alisal on surmaga omad suhted ning ta lahendas ülesande üllatavalt täpselt.

“Ma arvan, et see lugu pole ainult Pille isast, vaid tema perekonnast. Tütar mängis suurt rolli isa elus. Mul on tunne, et ta suri juhuslikku surma. Keegi ei osanud ette arvata, see polnud seotud vägivallaga, enesetapuga. Midagi läks kodus katki ja ta parandas seda, see polnud verejooks, see oli löök — mees tegeles elektriseadme remondiga ja sai löögi. Parandas mingit pistikut ja ei olnud ettevaatlik. Ma tunnen, et mingi naine oli korteris, selle mehe naine. Surma põhjus on südamerabandus ja sai selle elektrilöögist,” lahendas Alisa ülesannet. Selle jutuga jättis Alisa Pille pisaratesse ja sõnatuks, sest see oli tõsi.

Teise ülesande peategelaseks oli kaetud silmadega ära arvata, kes on see salapärane Eesti superkuulsus, kes toas istub. Kuulsuseks oli Anu Saagim. Tume nõid Alisa tegi järjekordselt suurepärase soorituse ja jahmatas ülesandes nii osalejaid kui ka saatemeeskonda.

“Tegemist on naisega. Palju kogenud, palju üleelanud. Sa oled ise kõik saavutanud. Tunnen, et oli üks suur armastus. Ma arvan, et see oli abielu, kuid sellest ei tulnud midagi välja. Inimene, kellega elasid, tõmbas Sinult Sinu energiat ehk karmilt öeldes — kasutas ära. Sa oled niivõrd tugev, et nõrgemad mehed tunnevad seda ja tahavad ligi tulla. Tugevamaid mehi Sa ei märka, Sa sõbrustad, aga ei lase neid ligidale. Mees veel tuleb Sinu ellu, õige ja tugev isiksus, kui Sa annad talle loa. Teist saab tugev paar. Kuid tunnen, et Sa mõtled, et ilma meheta saad imeliselt hakkama. Sinu elus mängivad väga suurt rolli lapsed, Sa armastad lapsi. Nad oskavad Sulle nõu anda käitumisega, mõttemaailmaga. Võiksid rohkem lastega suhelda. Sul on üks laps,” nägi Alisa Anu sisse.

Ta nägi Anu hingekeeltesse isegi kaetud silmadega niivõrd, et paljastas asju, mille olemasolust vaatajad ei tea. Anu Saagim tunnistas, et iga sõna, mida nõid Alisa rääkis, oli sada protsenti tõde."Ta oli vapustav ja võttis mu sõnatuks. See oli nii vägev tunne. Kui ma olen öelnud, et olen skeptik ja ei usu selgeltnägijaid ja imemehi, siis pean praegu käed üles tõstma, ütlema, et appi, see on võimalik!” kommenteeris Saagim.

TV3 mattus telefonikõnede ja e-mailide laviini alla

Alisa eilsed imelised etteasted tõid TV3e täna telefonikõnede ja e-mailide laviini, kus soovitakse tumeda nõia kontakte ja kirjeldatakse kummalisi juhtumeid kontaktiotsijate endi eludest. Osalejate endi palvel pole aga TV3-l õigust jagada nende kontakte ja nõiad keskenduvad kahe kuu jooksul vaid võistlusele. Kirju on tulnud seinast seina. Palutakse abi mineviku juhtumite lahendamisel kui ka tuleviku ennustamiseks. Siin on vaid mõned näited saabunud kirjadest:

"Juhtum leidis aset 1985. aastal, olin vaevalt kolme aastane, kui mul põles õnnetuse tõttu kogu nägu, mis oli mütsi alt väljas. Olin eelmisel päeval näinud Jüriööl tõrvikuid, vanasti oli need kaika otsas plekktopsid, mis olid bensiiniga immutatud kaltsuga täidetud. Mul tekkis huvi nähtu järele ja minu noorem onu lubas mulle seda näidata. Onu oli tõrvikut süütamas õues ja tal läks bensiin purgi sees põlema, mille ta suure ehmatusega selja taha heitis, aga õnnetuseks olin mina just seljataga ja sain selle põleva bensiini endale näkku. Tänaseks pole mul esmaspilgul näha arme näos, aga tolle aegne paranemine ja kogu elukorraldus oli pehmelt öeldes katastroof. Kas nõiad suudavad mind tajuda?"

"Ma olen väga väikest kasvu 4 lapse ema, mulle otsa vaadates ei ütleks eluseeski, et mul on 4 last. Kas selgeltnägijad näevad missugune oli mul lapsepõlv, minu praegust peret. Ja miks minu abielu minu abikaasaga, kellega mul on 4 ühist last, läbi sai?"

"Saadan oma foto ja soovin teada oma mineviku kohta ja saada teada, kas ja kuidas näeb välja minu tulevik, kuna kolin 2018. aastal Soome elama. Soovin, et seda teeks Alisa!"

"Soovin osaleda Selgeltnägijate saates. Kuna mul endal mingeid võimeid ei ole siis soovin tulla kuulama, mida selgeltnägijad mu elust räägivad. Minust nii palju, et olen 5 lapse ema. Kunagi elasin 10 aastat suhtes miles oli füüsiline, vaimne, majanduslik ja seksuaalne vägivald. Praegu võitlen kohtus laste hooldusõiguste ja elatisraha pärast."

"Eesti selgeltnägijate tuleproovis" on pärast eilset saadet järele jäänud 8 nõida – tarokaartide panija Anete, teispoolsusega suhtlev Liina, nõid Mari-Liis, nõid Alisa, diskor Ervin, Helve, kes näeb inimesi läbi, turvaäris tegutsev Martin ja endine kaitseväelane Kalle.