Marko Reikop versus Ines Karu

Aasta alguses vestles Marko Reikop moemaailma sukeldunud Ines Karuga. Väga vastuolulise üldmulje jättis intervjuust aga Reikopile juba tavapäraseks saanud kui-mina-ei-tea-siis-seda-pole-olemas suhtumine, kus saatejuht väljendas korduvalt oma üleolevat hoiakut vestluspartnerisse, maalides temast pildi kui rikka ärimehe lihtsameelsest tütrest.
Loe edasi...

Marko Reikop ja kaks kuulsat Hannest

Marko Reikop

Veebruari alguses sai otse-eetriguru Marko Reikop maha tõelise pärliga. Hetkeks kaotas Reikop valvsuse ning ajas segamini pikaaegse kolleegi Hannes Hermaküla ning EOK presidendiks kandideerinud Hannes Võrno. Kas kaks Hannest on tõesti sarnased või läks Markol suures otse-eetrituhinas lihtsalt keel sõlme?
Loe edasi...

Marko Reikop versus Siim Kallas

Me kõik teame, et Marko Reikop pole lihtsamate killast ajakirjanik, aga sellist teravat pitsitamist nagu kevadel eetris olnud "Ringvaates", ei osanud isegi paljunäinud Siim Kallas oodata ning kaotas otse-eetris enesevalitsuse, kui Reikop ei rahuldunud vastustega, mis ta VEB fondi ja 10 miljoni dollari afääri teemal anda üritas.
Loe edasi...

Marko Reikop versus Mart Helme

Igal nädalal istume põnevusega telerite ette, et vaadata, kuidas legendaarne telemees oma saatekülalisi pitsitab. Televaatajad said aprillis eriti magusa pala osaliseks, kuna Reikop võttis ette EKRE liidri Mart Helme ja ajas ta armutult endast välja. Mõned nädalad varem emotsioone keerutanud vestlus presidendiks pürginud Siim Kallasega näis selle kõrval kui pehmete jäneste paitus...
Loe edasi...

Marko Reikop versus Kersti Kaljulaid

Fotokollaaž: Kuvatõmmis

Eesti kõige staažikam otse-eetri saatejuht ei halastanud ka sügisel presidendikandidaadiks esitatud Kersti Kaljulaidi intervjueerides ning naise suunas lendas hulganisti teravaid küsimusi, mis mõlkus tol hetkel nii mõnegi eestlase mõtetes.
Loe edasi...

Marko Reikop versus ulmehelkur

Marko Reikop

15 aastat Eestis elanud David Hunter mõtles välja helkuri, mis ei kaoks tänavale ja bussi ära, ent Reikop moodsat toodet enda külge parema meelega ei riputaks.
Loe edasi...

Telemehe pehmem pool

Marko Reikop / Margarita Voites

Tähtsa juubeli puhul kutsuti oktoobris "Ringvaate" värvilisele diivanile ooperidiiva Margarita Voitese. Tavapäraselt küllaltki käreda loomu ja intervjuustiiliga silma paistev Marko Reikop oli aga harjumatult malbe, vesteldes Voitesega südamest südamesse.
Loe edasi...

Legendaarne telegurmaan jäi nälga

Marko Reikop pettus soolaplaadigurmees.

Otse-eetri söömiskunn katsetas novembri lõpus taas uut söögitegemismeetodit, milleks on roogade küpsetamine soolaplaadil.
Loe edasi...