Moeetendus sujus siiski viperusteta ning modellidel oli põhjust kergendust tunda. Kuid ehe rõõm asendus ootamatult suure ärevusega, kui publiku hulgast hüppasid välja kõmureporterid. Nende hulgas olid ka Õhtulehe veergudel skandaalseid staariuudiseid kribanud Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson, keda kõmuhuvilised teavad kui Tippi ja Täppi.

Reporterid ründasid modellihakatisi jultunult ja tulistasid kõige isiklikumaid ja ebamugavamaid küsimusi. Hendrikul tuli aru anda oma kogemusest narkootikumidega. Sandrol tuli paljastada oma seksuaalne sättumus. Gerili segased suhted kaasvõistlejatega olid samuti jõudnud kõmupressini. Kevin jättis endast ettevaatamatult suud pruukides nõmeda mulje. Kõige suuremas hädas oli aga Liise, kellele jäi mulje, et kõmupress soovis temast iga hinna eest ajudeta beibet maalida.

Ainult saate pailaps Katja väljus tuleproovist põletushaavadeta. Kergelt pääses ka Stefani, keda ajakirjanikud miskipärast tähelegi ei pannud.

Järgmisel päeval võttis haavu lakkuvad modellihakatised põlvele Eesti kõmumeedia elav legend, seltskonnauudiste portaali Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. Anu selgitas, kuidas on reporterite rünnaku all arukas käituda. Mõnelegi võistlejale andis ta esmamulje põhjal ausa ja hävitava hinnangu. Hoobi sai ka Gerili, kes pidas end Anu mantlipärijaks.

Viiendas osas kurvalt Hristina koju saatnud Kevin ei ole saates uut silmarõõmu leidnud, samas tundus saates, et temas pole enam sellist energiat nagu varem. Kuid armurindel ei lasknud ohje pihust Gerili, kes unistas suhtest Hendrikuga.

Fotosessioon osutus senikogetuist raskeimaks. Näiliselt lihtne ülesanne reklaamida tänavasillutisel lebades sukki ja käekelli oli füüsiliselt kurnav katsumus. Veidral moel jäid suurimasse hätta võistlejad, kes varem olid oma kehalist vormi demonstreerinud - Kevin ja Stefani.

Väljahääletusvoorus said kohtunikelt peapesu kõik peale Katja. Nõrgimaks osutus end juba pikemat aega ebakindlalt tundnud Stefani.

Vaata tänaseid võistlustöid!