"See saade oli nii segaselt ja kiirustades kokku käkitud, et põhiline osa läks lihtsalt kaduma. Ei saanudki hästi aru, kes või miks seal ringi rabelesid. Ilu ja ilu leidmise näitamiseks peab aega olema, et seda pisut nautida ka saaks," on esimene kommenteerija veendunud.

"Tõesti, kõik käis liiga kiiresti. Näidati neid, kes edasi saavad mingi paari sekundiga ära.,Ameerika omas on teistmoodi, ja seal on asjad paremini!" kritiseerib teine.

"Kõik käis liiga ruttu. Iga naine peaks oskama/üritama poodiumil naiselikult käia! Kui nad unistavad modellikarjäärist siis peaks olema seda ka harjutanud.
Minu lemmik on Xena, väga armas tütarlaps. Väljalangeja kohta nii palju, et see soeng ei sobinud talle. Oleks võinud olla heledam toon ja pikem juuks, ei süüdista teda selles, sest see lõikus polnud tema otsus.
Ja veel... see Arne Niit on nii jube oma jutu kui ka välimuse poolest, aga maru tähtis. Saade oleks vaadatavam, kui teda seal züriis poleks!!!
Edu ja kannatust modellidele!" soovib Kadi.

Tige kala on aga päris tige: "Peale fotograafi ja ameeriklase on seal komisjonis kõik teised need, kes tuleks koju saata. Tippmodelli või moelooja tiitel ei tähenda automaatselt esinemisoskust, kus tuleb ka suu lahti teha. Saatejuhid ei meeldi, sorry. Ja kui aus olla, siis paar neidu olid seal ikka tunduvalt nõrgemad, kui see, kes koju saadeti."

"Sattusin ka asja vaatama ja no häbi hakkas - ei mitte tüdrukute pärast vaid saatejuhtide pärast. Täielikud mökutised kes ei oska isegi korralikult rääkida - nagu mingid 10 aastased mängiks seda saadet järgi," võrdleb Qqlqr.

Vaatlejal on saatest parem arvamus: "Vastupidi, edasipääsejate kiire edasinäitamine oli väga hea. Ameerika omas munetakse oma kümme minutit seal lõpus nende fotode jagamisega ning netist tõmmatult kerin selle koha ruttu edasi.
Nüüd kui Eesti omas hakati fotosid jagama, siis esimese ehmatusena mõtlesin, et nüüd algab üks õudne venimine ja nämmutamine, aga õnneks mitte."