Jätkuvad terviserikked ja allergiakoolitus

Delfi moeportaali Catwalk peatoimetajal Mari-Liisil, kes külaliskohtunikuna jälgib terve hooaja modelliga koos viibides nende igat sammu, oli põhjust muretsemiseks, kuna modellimajas käis öösel kiirabi — seekord lõi allergia välja Liinal, kes oli ehmunud ja segaduses, kuna tema kinnitusel oli tegemist esmakordse juhtumiga ning pani ootamatult välja löönud terviserikke suure pinge süüks — pikad võttepäevad, vähene uneaeg, väsimuse ja närvipinge, puudulik isu. Liiga tihti esinevate allergiajuhtumite tõttu viidi modellid kiirele koolitusele, kus firma Kevelt konsultant tutvustas tervisele ohutut apteegikosmeetikat.

Nastja ja Evelina konflikt kogub tuure

Kui pakilised probleemid lahendatud, võeti ette kolmanda episoodi esimene võistlus päikselises Pärnu rannas, mis Weekendi festivali ootel oli erakordselt rahvarohke. Kuna reklaamimodelli ampluaa on ääretult lai, tuli tasapisi tutvust teha võimalikult erinevate kommertsmodelli ülesannetega, millest üks oli promotöö. Klubi Sunset peabaarmen andis võistlejatele ülesandeks tutvustada rannalistele ööklubi suveterrassi ja meelitada suvitajaid õhtuks klubisse. Võisteldi paaridena aja peale ning suures tuhinas pidid mõned paarid silmas ainult tiksuvaid sekundeid ja unustasid promotöö sootuks. Nii ei saanudki pääsu aardekambrisse mitte kõige kiiremini finišisse jõudnud Diana ja Nastja, vaid hoopis parimat müügitööd teinud Evelina ja Kätlin. Nastja, kellele Evelina on juba varasemast vastumeelne, ei olnud sellega rahul, kuid Evelina ajas nina püsti ja praalis nagu diiva.

Keeruline fotosessioon põhjustas taas hala

Fotosessiooniks tuli kolida siseruumidesse — aurusesse ja palavasse Estonia spaa basseini, kus ootas erakordselt raske ülesanne. Fotograafid Oliver Moosus ja Jaanar Nikker olid välja mõelnud kontseptsiooni, kus modellidel tuleb libedatel basseiniservadel kehastada elavaid skulptuure. Pildistati paarikaupa ülikeerulistes füüsilist pingutust nõudvates poosides, mis võtsid isegi treenitud Kristjanil ihu värisema. Kõige kindlamalt tundis end ehitusel karastunud Joosep.

Ootamatult ütles üles ka Evelina tervis. Fotograafide idee nägi ette, et Evelina peab end libedale basseiniservale silda viskama ja selles positsioonis püsima, toetuseks ainult partner Taaveti käsi. Nutuvõru ümber suu, langes neiu peagi basseiniservale ja väitis, et selg on talumatult valus. Taas tundis Evelina, et Taavet vedas teda alt nagu varasemateski ülesannetes.

Diana astub reeglitest üle ja lahkub saatest

Pärnusse saabus Diana pere, mis tegi teisi osalejaid kadedaks — kõik võistlejad on saatesse tulles andnud ühesuguse lubaduse: välismaailmaga suheldakse vaid kohtunike loal piiratud ajalimiidiga telefonikõnede kaudu. Diana tunnistas, et igatsus laste järele muutus talumatuks.

Järgmisel päeval magasid Alice ja Nastja sisse ning leidsid ehmatuseks, et buss ülejäänud osalejatega oli juba ära sõitnud ja tuli maanteele hääletama minna. Ülejäänud seltskond sai aga veelgi suurema šoki — ootamatult võttis bussile sappa kohtunike auto ja reisiseltskond tõmmati teepervele. Liisi kutsus Diana endaga kaasa, jättes teised võistlejad segadusse. Lõpuks sai selgeks, et reegleid eiranud Diana pidi saatest lahkuma. Kohtunike sõnul ei olnud põhjuseks siiski mitte ainult beebi, vaid Diana kehvapoolsed pildid.